BERGEN BIL OG MC SKOLE AS
trafikkskolen med fornøyde elever
du_kjorer.jpg

Dine elevsider

Elevsider


Du sitter bak rattet

Start motoren!

Vi har lyst å følge deg hele veien fra din første kjøretur med bil, til du sitter bak rattet med førerkortet i hånden! Øyeblikket hvor du kan sitte deg inn i bilen, og ta din første tur helt alene. Vårt mål er å gjøre deg klar til dette, slik at du kan møte utfordringene i trafikken med god kunnskap, og trygghet for deg og andre.

På denne siden finner du derfor nyttige skjema og dokumenter, som kan brukes under opplæring. Vi har i tillegg konstruert en god samling kjøreruter som du kan benytte til privat øveleskjøring, noe som vi vet gir god erfaring!

Screenshot_20170829-200255.png

Din side
Innlogging elev

Som elev kan du logge deg inn på egne elevsider for å sjekke reservasjoner, saldo, samt finne informasjon vedr. kontonummer og KID for evt. betaling. Følg linken, og logg inn/opprett ny bruker dersom det er første gang du logger inn (åpnes i nytt vindu).

Trinnvurdering: obligatorisk trinn  2

Obligatorisk trinnvurdering mot slutten av trinn 2. Her finner du skjema for egenevaluering. Last ned, skriv ut, fyll ut og ta med på kjøretimen.
*snart skal vi lage en digital utgave

Sikkerhetskurs bane: obligatorisk trinn 3

Når du skal på sikkerhetskurs på bane, kan det være svært fornuftig å forberede seg i forkant. Dette for at du som elev skal få best mulig utbytte av dagen. Du  kommer til å få masse nye opplevelser og erfaringer, og dette skjemaet hjelper deg til å tenke gjennom dine forventninger.

Trinnvurdering: obligatorisk trinn 3

Obligatorisk trinnvurdering trinn 3. Egenevaluering av din trafikale kompetanse. Last ned, skriv ut, fyll ut og ta med på kjøretimen.
*snart skal vi lage en digital utgave

Skjermbilde 2017-06-27 kl. 19.31.31.png

Kartkjøring trinn 4

Mot slutten av opplæringen skal du planlegge og gjennomføre en rute i variert trafikkmiljø. Vi har laget ruten for deg, og du skal planlegge denne etter beste evne. Husk at alle hjelpemidler er tillatt.

Sikkerhetskontroll av bil

Vi ønsker at du som elev skal ha best mulig utbytte av trafikkopplæringen. I den forbindelse har vi valgt å lage et detaljert dokument som beskriver de tingene du skal kunne kontrollere ved bilen. Målet er at kjøretøyet du kjører er i forsvarlig og forskriftsmessig stand.

*Safety control in english will be provided anytime soon #safety #english

Kjøreruter for øvelseskjøring

Vi ønsker at du som elev skal få best mulig utbytte av å være elev hos oss! Vi har derfor en rekke fordeler til deg, som du kan dra nytte av i løpet av opplæringen. Derfor har vi laget spesialtilpassede kjøreruter som du kan trene på sammen med ledsager.
Siden er passordbeskyttet slik at bare du som elev hos oss, får tilgang. Ta kontakt med din trafikklærer for å få oppdatert passord.

SIKKERHETSKONTROLL AV TILHENGER

I dette dokumentet finne du en rekke nyttige spørsmål og svar i forbindelse med tilhenger.


Elevinformasjon

Her kan du lese våre retningslinjer og øvrig elevinformasjon.

Ansatte

Ønsker du å finne informasjon om våre ansatte, har du kommet rett. På denne siden vil du kunne finne kontaktinformasjon som telefonnummer og e-postadresse.
Du finner også oversikt over hvilken førerkortklasse den enkelte lærer underviser i.