Elevsider

Din elevkonto

elevside Innlogging elevside dinside

På tabselev.no har du som elev mulighet til å betale, bestille time, se historikken og oversikt over din elevkonto. Du vil også kunne bruke teorikurset TabsGo til hjelp i opplæringen.

Sikkerhetskontroll bil

elevside Sikkerhetskontroll av bilen

Her finner du et pdf-dokument med oversikt over de forskjellige elementene du skal ha kjennskap til med bilen. Dette dokumentet er delvis spesifisert til våre biler, men kan fint nyttes til de fleste biler.

Trinnvurdering trinn 2

elevside Trinnvurdering trinn 2

Når du gjennomfører obligatoriske deler i opplæringen, bruker vi skjema for egenevaluering. Her kan du allerede nå ta en titt på hvordan skjemaet ser ut, og vurdere dine ferdigheter.

Sikkerhetskurs på øvingsbane

elevsider Sikkerhetskurs på øvingsbane

Når du skal på sikkerhetskurs på bane, kan det være svært fornuftig å forberede seg i forkant. Dette for at du som elev skal få best mulig utbytte av dagen. Du  kommer til å få masse nye opplevelser og erfaringer, og dette skjemaet hjelper deg til å tenke gjennom dine forventninger.

Trinnvurdering trinn 3

elevsider Trinnvurdering trinn 3

Når du gjennomfører obligatoriske deler i opplæringen, bruker vi skjema for egenevaluering. Her kan du allerede nå ta en titt på hvordan skjemaet ser ut, og vurdere dine ferdigheter.

Planleggingsrute trinn 4

elevsider Rute for trinn 4.1.3

Mot slutten av opplæringen skal du planlegge og gjennomføre en rute i variert trafikkmiljø. Vi har laget ruten for deg, og du skal planlegge denne etter beste evne. Husk at alle hjelpemidler er tillatt.

Sikkerhetskontroll tilhenger

elevsider Sikkerhetskontroll for tilhenger

I dette dokumentet finne du en rekke nyttige spørsmål og svar i forbindelse med tilhenger.

Kjøreruter for øvelseskjøring

elevsider Ruter for øvelseskjøring

For at du skal få best mulige forberedelser til førerprøven, har vi laget en rekke ruter i Bergensområdet som du kan øve på.

Retningslinjer og skolereglement

elevsider Skolereglement og retninglinjer

Les nøye gjennom våre retningslinjer.

FORBERDELSER TIL FØRERPRØVEN​

elevsider Forberedelser til førerprøven

Sjekk ut vår lille guide til hvordan du best mulig kan forberede deg til førerprøven og oppkjøring.

Kjøretest (testoppkjøring med annen lærer)

elevsider Kjøretest/testoppkjøring

Vi anbefaler alle våre elever som tar opplæring, å gjennomføre en kjøretest. Dette innebærer at du som elev kjører en vurderingsrunde med en annen lærer enn den du vanligvis kjører med. Dette er smart, for da får du oppleve det å sitte med en “fremmed” person, på lik linje som på den ekte førerprøven.

Er alt obligatorisk registrert?

elevsider Obligatorisk opplæring registrert

Husk at du som elev må logge deg inn på vegvesen.no/dinside, for å kontrollere at all obligatorisk opplæring er registrert gjennomført på deg. Dersom det mangler noe der, vil du ikke få gjennomfører praktisk prøve ved Statens Vegvesen.

Hvordan fungerer tilbudspakkene?

Vi tilbyr en unik pakkeløsning, hvor du som elev har full oversikt over hva pengene dine blir brukt til. Når du har valgt og betalt inn beløpet for den tilbudspakken du ønsker, legger vi til den tilhørende bonussummen.
Pengene du betaler inn er ikke låst til noen spesifikke deler av trafikkopplæringen, men fungere som en helt ordinær bankkonto.
Når du har vanlige kjøretimer, eller obligatorisk opplæring og kurs, trekkes dette fra din saldo.

Husk at du har full tilgang til din kontooversikt på egen elevside.

Vi kan ikke garantere at innbetalt beløp dekker komplett opplæring, da det er svært individuelt hvor mye kjøretrening du trenger.
Dersom du bruker opp beløpet og bonus i løpet av din opplæring, vil du motta faktura/regning på det resterende.

Dersom du fullfører din opplæring, og har penger tilgode på din elevkonto, vil du få tilbakebetalt beløpet etter endt opplæring.
Dersom du mot formodning avslutter trafikkopplæring av ulike årsaker (flytting, etc.) vil du få tilbake det du har tilgode, men vi trekker fra pakkerabatten.

Det tilbys kun én pakke pr. elev for elever som starter sin opplæring hos oss, og den kan ikke kombineres med andre tilbud (Vervekampanje gjelder likevel).


HVORFOR VELGE TILBUDSPAKKE?
 

 • trafikkopplæring, og derfor velger vi å gi byens beste pakkerabatt!Vi ønsker å tilby deg som elev et gunstig utgangspunkt for din trafikkopplæring

 • Så lenge saldo på din elevkonto er i pluss, vil du ikke få tilsendt faktura fra oss

 • Del opp betalingen i to avdrag. Første del betales innen 2 uker etter oppstart med kjøretimer, og andre del betales innen første del er brukt opp. Når siste del betales, legger vi inn rabatt

 • Spar penger! Vi vet at det er en stor investering å ta førerkortet, og dermed er det fint å kunne spare penger med gode pakker!
   

 • Pakkene gjelder kun førerkortklasse B, manuelt eller automatgir

 • Pakker gjelder ikke førerkort klasse BE eller B96

 • Egne pakketilbud for motorsykkel kl A, A2 og A1 kommer senere
   

HVORDAN FÅ ET BILLIGERE FØRERKORT? VERV DINE VENNER!

Vi har løpende vervekampanje hvor våre elever kan verve venner eller bekjente.  Verver du en venn, får dere en gratis kjøretime hver, verdi kr 675,- Det er ingen begrensning for hvor mange du kan verve. Altså kan du få ubegrenset med gratis vervetimer, her kan man spare penger om man er om seg! Du kan fortsette å verve elever til skolen, også etter at du er ferdig med din opplæring. Kontakt oss for mer informasjon.