Koronavirus covid-19

19.03.2020

Oppdatering

Vi opplever at nåværende og kommende elever tar kontakt med oss for å gjenoppta opplæring, eller at de ønsker å bli nye elever. Dette er noe vi setter stor pris på, og vi ønsker selvsagt å imøtekomme alle når tiden er inne.
Inntil videre, er vi underlagt myndighetene sine krav om å ikke drive undervisning.
Vi er selvsagt med på den nasjonale dugnaden om å redusere smittefaren i samfunnet, og venter i spenning, sammen med resten av nasjonen, på at vi kan starte opp igjen med normal drift.

Det at vi som trafikkskole er hemmet i å gjøre jobben vår, vil selvsagt påvirke alle våre elever. Det vil påvirke den enkelte elev når det kommer til progresjon i opplæring, de som har bestilt førerprøve i ønsket førerkortklasse, enten det er motorsykkel, bil eller tilhenger, og det påvirker også vår kursaktivitet.

Når den tid kommer, at samfunnet begynner å fungere som tidligere, vil vi naturligvis prioritere de som allerede har planlagt en komplettering og fullføring av sin opplæring. Vi kommer til å yte vårt beste for at nettopp du som elev skal bli ivaretatt på best mulig måte hos oss!

Samtidig er det jo både et ønske og håp, om at motorsykkelsesongen skal komme i gang, og vi er naturligvis klare til å ta i mot dere også!
I perioden etter dette har gått “nok” over, vil vi stå på for samtlige elever, og gjøre vårt for å møte deres behov.

Stå på folkens, dette er et felles ansvar for alle innbyggere i både by og land!

Hilsen alle oss i Bergen BIL og MC skole!

13.03.2020

Hei.

Grunnet situasjonen med koronavirus, har Helsedirektoratet besluttet at vi som andre utdanningsinstitusjoner, må stanse vår virksomhet. Dette gjelder i første omgang til og med 26.mars, men det kan forlenges. Vi vil følge opp med allerede avtalte kjøretimer og øvrig undervisning, hvor vi prøver å “fortsette der du er” pr idag. Kommende førerprøver er også avlyst fra Statens Vegvesen.

Vi kommer til å la de kommende kjøretimene stå i kalenderen, og du vil motta påminnelse om kjøretimer. Disse kan du se bort fra inntil videre. Grunnen til at vi lar de stå, er at vi skal ha oversikt over dere som elever når vi starter normal drift igjen.

Har du spørsmål til oss, er du velkommen til å ringe, Facebook Messenger eller sende melding på denne meldingen. Du kan også ta kontakt direkte med din trafikklærer. Se oversikt her: https://www.bilmc.no/ansatte/

Vi håper på forståelse, og ønsker å komme igang så snart som mulig.

Inntil videre, ta vare på hverandre!

Les mer på https://www.bilmc.no/korona/

De beste hilsener fra Bergen BIL og MC skole.

12.03.2020

Vedrørende korona:
Vi gjør vårt beste for å unngå smitte av corona-virus, og har forebyggende tiltak spesielt i kjøretøyene.
Vi vasker kontaktpunkter i bilen etter hver kjøretime (eks. ratt, grispaken, blinklyshendel, dørhåndtak, startbryter, mm.).
Vi ber om at dersom du som elev viser tegn til luftveisinfeksjon, tar kontakt direkte med din lærer snarest mulig!

Videre ber vi om at du leser gjennom og følger rådene fra https://helsenorge.no/

Stå på! Vask hender ofte og ta vare på hverandre!

Hvordan fungerer tilbudspakkene?

Vi tilbyr en unik pakkeløsning, hvor du som elev har full oversikt over hva pengene dine blir brukt til. Når du har valgt og betalt inn beløpet for den tilbudspakken du ønsker, legger vi til den tilhørende bonussummen.
Pengene du betaler inn er ikke låst til noen spesifikke deler av trafikkopplæringen, men fungere som en helt ordinær bankkonto.
Når du har vanlige kjøretimer, eller obligatorisk opplæring og kurs, trekkes dette fra din saldo.

Husk at du har full tilgang til din kontooversikt på egen elevside.

Vi kan ikke garantere at innbetalt beløp dekker komplett opplæring, da det er svært individuelt hvor mye kjøretrening du trenger.
Dersom du bruker opp beløpet og bonus i løpet av din opplæring, vil du motta faktura/regning på det resterende.

Dersom du fullfører din opplæring, og har penger tilgode på din elevkonto, vil du få tilbakebetalt beløpet etter endt opplæring.
Dersom du mot formodning avslutter trafikkopplæring av ulike årsaker (flytting, etc.) vil du få tilbake det du har tilgode, men vi trekker fra pakkerabatten.

Det tilbys kun én pakke pr. elev for elever som starter sin opplæring hos oss, og den kan ikke kombineres med andre tilbud (Vervekampanje gjelder likevel).


HVORFOR VELGE TILBUDSPAKKE?
 

 • trafikkopplæring, og derfor velger vi å gi byens beste pakkerabatt!Vi ønsker å tilby deg som elev et gunstig utgangspunkt for din trafikkopplæring

 • Så lenge saldo på din elevkonto er i pluss, vil du ikke få tilsendt faktura fra oss

 • Del opp betalingen i to avdrag. Første del betales innen 2 uker etter oppstart med kjøretimer, og andre del betales innen første del er brukt opp. Når siste del betales, legger vi inn rabatt

 • Spar penger! Vi vet at det er en stor investering å ta førerkortet, og dermed er det fint å kunne spare penger med gode pakker!
   

 • Pakkene gjelder kun førerkortklasse B, manuelt eller automatgir

 • Pakker gjelder ikke førerkort klasse BE eller B96

 • Egne pakketilbud for motorsykkel kl A, A2 og A1 kommer senere
   

HVORDAN FÅ ET BILLIGERE FØRERKORT? VERV DINE VENNER!

Vi har løpende vervekampanje hvor våre elever kan verve venner eller bekjente.  Verver du en venn, får dere en gratis kjøretime hver, verdi kr 675,- Det er ingen begrensning for hvor mange du kan verve. Altså kan du få ubegrenset med gratis vervetimer, her kan man spare penger om man er om seg! Du kan fortsette å verve elever til skolen, også etter at du er ferdig med din opplæring. Kontakt oss for mer informasjon.