Pakketilbud

Våre unike og fleksible pakker

Liten pakke

Du betaler kr 15000,-

Bonus kr 1000,-

Totalt å handle for kr 16000,-

Bla lenger ned for informasjon

Medium pakke

Du betaler kr 25000,-

Bonus kr 1600,-

Totalt å handle for kr 26600,-

Bla lenger ned for informasjon

Stor pakke

Du betaler kr 35000,-

Bonus kr 2000,-

Totalt å handle for kr 37000,-

Bla lenger ned for informasjon

HVORDAN FUNGERER TILBUDPAKKENE?

Vi tilbyr en unik pakkeløsning, hvor du som elev har full oversikt over hva pengene dine blir brukt til. Når du har valgt og betalt inn beløpet for den tilbudspakken du ønsker, legger vi til den tilhørende bonussummen.

Pengene du betaler inn er ikke låst til noen spesifikke deler av trafikkopplæringen, men fungerer som en helt ordinær bankkonto.

Når du har vanlige kjøretimer, eller obligatorisk opplæring og kurs, trekkes dette fra din saldo.

Husk at du har full tilgang til din kontooversikt på egen elevside.

Vi kan ikke garantere at innbetalt beløp dekker komplett opplæring, da det er svært individuelt hvor mye kjøretrening du trenger.

Dersom du bruker opp beløpet og bonus i løpet av din opplæring, vil du motta faktura/regning på det resterende.

Dersom du fullfører din opplæring, og har penger tilgode på din elevkonto, vil du få tilbakebetalt beløpet etter endt opplæring.

Dersom du mot formodning avslutter trafikkopplæring av ulike årsaker (flytting, etc.) vil du få tilbake det du har tilgode, men vi trekker fra pakkerabatten.

Det tilbys kun én pakke pr. elev for elever som starter sin opplæring hos oss, og den kan ikke kombineres med andre tilbud (Vervekampanje gjelder likevel).

Vi gjør også oppmerksom på at dersom du har gjennomført store deler av den obligatoriske opplæringen andre steder, vil vi ikke kunne tilby deg pakkeløsning. (eksempel kan være at du kun mangler trinn 4, avsluttende opplæring eller førerprøver).

HVORFOR VELGE TILBUDSPAKKE?

  • trafikkopplæring, og derfor velger vi å gi byens beste pakkerabatt!Vi ønsker å tilby deg som elev et gunstig utgangspunkt for din trafikkopplæring

  • Så lenge saldo på din elevkonto er i pluss, vil du ikke få tilsendt faktura fra oss

  • Del opp betalingen i to avdrag. Første del betales innen 2 uker etter oppstart med kjøretimer, og andre del betales innen første del er brukt opp. Når siste del betales, legger vi inn rabatt

  • Spar penger! Vi vet at det er en stor investering å ta førerkortet, og dermed er det fint å kunne spare penger med gode pakker!

  • Pakkene gjelder kun førerkortklasse B, manuelt eller automatgir

  • Pakker gjelder ikke førerkort klasse BE eller B96

  • Egne pakketilbud for motorsykkel kl A, A2 og A1 kommer senere


HVORDAN FÅ ET BILLIGERE FØRERKORT? VERV DINE VENNER!

Vi har løpende vervekampanje hvor våre elever kan verve venner eller bekjente. Verver du en venn, får dere en gratis kjøretime hver, verdi kr 765,- Det er ingen begrensning for hvor mange du kan verve. Altså kan du få ubegrenset med gratis vervetimer, her kan man spare penger om man er om seg! Du kan fortsette å verve elever til skolen, også etter at du er ferdig med din opplæring. Kontakt oss for mer informasjon. ​